Misty Fields 2025: Groter hoeft niet, maar beter kan wel 

De kaartverkoop voor Misty Fields 2025 is vandaag van start gegaan. Zondag 8 september eindigde in het kleine Heusden de zeventiende editie van het festival. Woordvoerder Loek Hendrikx geeft aan volgend jaar nog een betere editie te willen maken.  

Goede sfeer 

“Vette bands, mooi weer en een goede sfeer. Voor mij is het een erg geslaagd jaar!”, zegt Loek. “Het begon als een klein buurtfeest, dat was zo leuk dat er elk jaar steeds meer mensen en bandjes kwamen. De programmeur is muziekgek en volgt alle nieuwe en kleine bandjes. Hij kreeg de ambitie om het festival groter te maken.”  

Perfectioneren 

Ook al zijn ze enorm tevreden met deze editie, de organisatie wil het volgend jaar verder perfectioneren. “We willen de podia nog mooier maken, vooral het veld en het bos. Het licht is al goed, maar dat mag beter. De aankleding van het festival zou ook verfijnder kunnen en we willen nog betere bands”.  

Wij willen niet weg 

De afgelopen drie jaar is het driedaagse festival met dagelijks zo’n drieduizend bezoekers iedere keer uitverkocht. “Voor deze locatie is dat voor nu het maximumaantal bezoekers. Wij willen nooit weg van deze locatie, of we moeten eraf gestuurd worden. Voor ons is het terrein de kern. Het draait om muziek, maar ook om de beleving. Wij hebben geen ambitie om groter te worden. Wij zien Misty fields graag zoals het is.” 

Geselecteerd door de redactie

Deel dit bericht

Lees verder

COLUMN: ‘‘Het is een fantastische dag voor alle Nederlanders’’

''Het is een fantastische dag voor alle Nederlanders’’ dat...
00:00:00

Jazz by the Sea maakt ruimte voor de jongere generatie

Aan het kleine kustdorpje Domburg, in Zeeland, vindt in...