Nieuwe Strøming in Rooftopbars

Het is weer tijd voor een splinternieuwe hotspot in Tilburg centrum. Boven het kunstdoolhof Doloris komt een nieuwe rooftopbar Tilburg veroveren. Het is de derde rooftopbar die de locatie probeert over te nemen, hoe komt dit en waarom gaat het deze keer wel werken?

Het is niet de eerste keer dat er op deze locatie een rooftopbar opent. Zo heeft Doloris haar eigen rooftopbar gehad, waar de bezoekers konden naborrelen voor een hapje en een drankje. Mauve de tweede rooftopbar probeerde op een andere manier publiek te trekken. De rooftopbar met geplande evenementen die meer op de ‘feesten’ gericht waren wilde zelf meer evenementen blijven oprichten.

Doloris rooftopbar is verkocht en Mauve heeft faillissement aangevraagd, maar ligt het dan aan de locatie zelf? Volgens Doloris is er nog geen reden voor paniek; “Ik denk dat de locatie zeker een uitdaging blijkt te zijn, anders was Mauve niet failliet gegaan” aldus Pamela, floormanager bij Doloris Metamaze. Ze vertelt over de potentie van de locatie “Echter is de locatie zo mooi en is het ook de enige Rooftop bar van Tilburg dus zie ik ook veel potentie voor een succesvolle zaak.”

Maar wat wordt dan de succesformule van Strøming? Als het aan Pamela ligt is er een duidelijk plan voor nodig: “Ik denk dat als zij goede service verlenen, vakkundig personeel inzetten en zich op een bredere doelgroep, zoals óók studenten en gezinnen, richten, Stroming een groot succes kan worden”.

Er lijkt dus nog geen reden voor paniek en op de officiële opening van 4 Oktober zal Strøming bewijzen of ze hun succes vanuit Etten-Leur mee kunnen nemen naar Tilburg.

Geselecteerd door de redactie

Deel dit bericht

Lees verder

Voetballen tegen eenzaamheid

Afgelopen week deden 180 ouderen, verdeeld over 12 teams,...

Het is gezelliger in het dorp dan in de stad

Zou jij je sleutel uitlenen aan je buurman? Waarschijnlijk...

Hoe bereidt Prince zich voor op het nieuwe seizoen van HNTM 

Prince Schoutissen, een student uit Deurne, is een van...