Massale opkomst bij grootste vintage markt van Nederland in Tilburg

Het afgelopen weekend bezochten veel mensen de grootste vintagemarkt van Nederland in het LOFT in Tilburg. Met alle kaarten uitverkocht voor 2 en 3 maart, was het evenement een ware hit onder liefhebbers van vintage mode en koopjesjagers.

De pop-up markt van Fair Priced Vintage was afgelopen weekend een groot succes in Tilburg. Ongeveer 2000 bezoekers bezochten het tweedaagse evenement. De organisatie ontving meer aanvragen dan dat er tickets beschikbaar waren. De populariteit van vintage shoppen stijgt duidelijk. Dit blijkt uit het groeiende aantal bezoekers op vintage markten, de toenemende interesse op sociale media en de media-aandacht die vintage markten krijgen. “De waardering voor unieke items en duurzaamheid lijkt een groeiende trend te zijn” aldus Dunya, een van de organisatoren van het evenement. Fair Priced Vintage is de grootste vintage markt in Nederland, waar je items van tien tot dertig jaar oud kunt vinden.

Bezoekers

Het evenement trok een diverse menigte van bezoekers aan. Van jong tot oud, koopjesjagers maar ook echte vintage liefhebbers. “Er hangt een leuke sfeer. En er komen veel leuke mensen op af.” aldus een bezoeker. Het tweedaagse evenement trok niet alleen bezoekers uit de regio, maar ook vanuit het hele land. En zelfs een aantal bezoekers uit onze buurlanden. Iets wat de organisatie vaker ziet: “Ze komen van heinde en ver.”

Uitbreiden

De organisatie van Fair Priced Vintage is blij met alle positieve reacties op de markt. Door het grote succes overweegt de organisatie nu zelfs uit te breiden naar grotere locaties. “We merken een gestage groei in interesse en participatie bij elke editie. We gaan kijken of we grotere locaties kunnen regelen. Zodat we minder mensen hoeven af te wijzen en hopelijk in de toekomst nog meer bezoekers kunnen ontvangen.”

Geselecteerd door de redactie

Deel dit bericht

Lees verder

Leven zonder alcohol: “De 0.0 lifestyle zou minstens net zo normaal moeten zijn”

Een drankje erbij is heel normaal toch? Maar wat als dat helemaal niet zo hoeft te zijn.

Fabrikant van statiegeldmachines TOMRA verspreidt desinformatie 

In 2029 moet negentig procent van alle statiegeldproducten worden...

Eindhoven lanceert ‘Stop Intimidatie’-app om straatintimidatie aan te pakken

Straatintimidatie is een probleem dat wereldwijd voorkomt en vooral...