Einde aan een lang seizoen voor FC Den Bosch

Er komt een einde aan een lang seizoen voor FC Den Bosch. Vanavond speelt FC Den Bosch haar laatste wedstrijd in de Keuken Kampioen divisie. Ze gaan op bezoek bij De Graafschap.
In Doetinchem neemt FC Den Bosch, de huidige nummer 18 van de KKD, het op tegen de Superboeren. De Bosschenaren spelen geen goed seizoen, er leek geen einde aan te komen. Ze wonnen namelijk maar tien van de tot nu toen 37 wedstrijden, ze speelden er vijf gelijk.

FC Den Bosch staat op dit moment achttiende in de KKD. Ze zouden als ze winnen en als TOPP Oss verliest nog één plaatsje kunnen stijgen naar zeventiende plek. Wat voor de Bosschenaren ten opzichte van vorig seizoen toch wel een kleine teleurstelling moet zijn. Toen werden ze namelijk nog elfde in diezelfde Keuken Kampioen divisie.

Nieuwe lichting

De club werkt wel aan de toekomst met de eigen jeugdopleiding, drie jonge talenten uit de jeugdopleiding hebben namelijk een profcontract getekend. Dit gaat om Ilias Boumassaoudi (18), Sheddy Barglan (20) en Rhino Goutier (19). Die laatste heeft zijn debuut al mogen maken als invaller in de laatste thuiswedstrijd tegen Willem II. Ook Boumassaoudi heeft gespeeld en gescoord bij zijn debuut tegen Almere City.

Korte vakantie voor spelers

De spelers zullen weten dat ze sinds april een nieuwe trainer hebben. Tomasz Kaczmarek heeft namelijk besloten dat de vakantie ingekort moet worden naar vier weken in plaatst van zes weken. “Zo hebben de spelers acht weken om weer fit en sterk te worden’’, zegt hij. Ook zijn alle wedstrijden tegen amateurclubs na hun vakantie van de baan. Hier gelooft de nieuwe trainer namelijk niet in.

Geselecteerd door de redactie

Deel dit bericht

Lees verder

Rammstein veroverd Nijmegen met explosief concert in het Goffertpark

Rammstein veroverd Nijmegen met explosief concert in het Goffertpark.

EK-voetbal is een droom voor gokkende jongeren

Het EK-voetbal is weer gaande en daarmee worden wetjes...
00:24:55