Verkeersmaatregelen vanwege verzakking van rioolput op de ringweg in Eindhoven

Delen van de Limburglaan, onderdeel van de ringweg, in Eindhoven zijn afgezet vanwege een onverwachte spoedreparatie aan een rioolput op het kruispunt met de Hastelweg. Volgens de gemeente dreigde de rioolput in te zakken, waardoor directe actie nodig was om verdere schade te voorkomen. 

Momenteel zijn er verkeersmaatregelen terwijl eraan wordt gewerkt. Hoelang de werkzaamheden nog gaan duren is niet bekend, verklaarde een woordvoerder van de gemeente. “Dit heeft er onder andere mee te maken dat er nog vulmateriaal moet uitharden. We hopen de werkzaamheden deze week af te ronden.” 

De afzetting van de weg hebben geleid tot een omleiding langs de Habsburglaan. Voor automobilisten richting het centrum kan dit leiden tot vertragingen. Ook geeft het bedrijf Hermes, dat verantwoordelijk is voor de bussen in Eindhoven, aan dat er omleidingen zijn vanwege de werkzaamheden. Lijn 14 en 114, die naar Eindhoven station rijden, rijden tot en met 9 april via een omleiding. De haltes Willem de Rijkelaan, Hastelweg en Jozes Eliasweg komen hierdoor te vervallen.  

Uitgelichte foto: Madelief van Bladel

Geselecteerd door de redactie

Deel dit bericht

Lees verder

Leven zonder alcohol: “De 0.0 lifestyle zou minstens net zo normaal moeten zijn”

Een drankje erbij is heel normaal toch? Maar wat als dat helemaal niet zo hoeft te zijn.

Fabrikant van statiegeldmachines TOMRA verspreidt desinformatie 

In 2029 moet negentig procent van alle statiegeldproducten worden...