Login/registreer  |  FAQ  |  Contact




Ey! Daily is het publicatieplatform van de studenten van Fontys Journalistiek Tilburg. Hier leren en publiceren we. Alle content werd geproduceerd binnen een onderwijscontext. Het is een leeromgeving, wat betekent dat deze redacteuren behalve mooie dingen, ook fouten mogen en zullen maken. Meer weten? Stuur je vragen naar eydaily@fontys.nl.

Home

Klimaat

Politiek

Diversiteit

Welzijn

Buitenland

Economie

Technologie

Media

Maatschappij

Criminaliteit

Conflict

Kunst en Cultuur

Muziek

Reizen

Eten

Sport



Account  |  FAQ




Ey! Daily is het publicatieplatform van de studenten van Fontys Journalistiek Tilburg. Hier leren en publiceren we. Alle content werd geproduceerd binnen een onderwijscontext. Het is een leeromgeving, wat betekent dat deze redacteuren behalve mooie dingen, ook fouten mogen en zullen maken. Meer weten? Stuur je vragen naar eydaily@fontys.nl.

Home

Klimaat

Politiek

Diversiteit

Welzijn

Buitenland

Economie

Technologie

Media

Maatschappij

Criminaliteit

Conflict

Kunst en Cultuur

Muziek

Reizen

Eten

Sport



Chef Bahadoer trots op plaats in top 1000 restaurants wereldwijd: “Een navigatie naar je restaurant toe!”

Afgelopen maandag kwam ‘La Liste’ met de jaarlijkse ranglijst van de 1000 beste restaurants wereldwijd, De Librije is met een gedeelde 5e plaats het hoogst genoteerde Nederlands restaurant. Naast De Librije stonden er nog 21 andere Nederlandse restaurants in de lijst, De Librije had een score van 97.5%, De Lindehof uit Nuenen behaalde een score van 92.5%.  

Sterren chef en tevens eigenaar van De Lindehof, Soenil Bahadoer, is blij met de waardering die zijn restaurant krijgt. “Elke positieve waardering is de navigatie naar je restaurant.” Chef Bahadoer is al bijna 30 jaar eigenaar van de sterrenzaak in Nuenen, in 2004 ontving hij zijn eerste Michelin ster en tien jaar later ontving hij zijn tweede.  

La Liste wat in 2015 ontstond in Frankrijk brengt jaarlijks een top 1000 uit, een ranglijst van de 1000 beste restaurants wereldwijd. “Dat het een Franse lijst is zie je wel, al wordt de lijst wat meer divers, we staan er als Nederland internationaal steeds beter op”, vertelt Chef Bahadoer. Hij ervaart de waardering niet als last, “nee helemaal niet, ik ben een strever, als ik kook wil ik goed koken. De juiste instelling is belangrijk.”  

Lees verder

Geselecteerd door de redactie

Rechter: “Dit is een kip-of-ei verhaal.” Onuitzetbare vreemdeling zonder documentatie kan Nederland niet verlaten 

Diallo (41) is 25 jaar geleden Nederland binnengekomen zonder documentatie. Hij is onuitzetbaar verklaard en heeft een inreisverbod. Maar kan Nederland niet uit, omdat hij geen documentatie heeft.

Deel dit bericht