Jean-Paul van Gastel moet NAC Breda uit negatieve spiraal halen

NAC heeft na het ontslag van Peter Hyballa een nieuwe trainer gevonden. Jean-Paul van Gastel neemt het stokje over van Ton Lokhoff die tijdelijk werd aangesteld als vervanger. De Bredase Van Gastel tekent in ieder geval tot het einde van het seizoen. 

Na een mindere beginfase in de Keuken Kampioen Divisie is NAC op dit moment terug te vinden op de 15e plaats. Een plek die niet met de ambities van NAC samengaan. Jean-Paul van Gastel zal nu dus de nieuwe oefenmeester worden van de Bredase selectie. Hij tekent een contract tot het einde van het seizoen met optie op nog twee seizoenen. 

Technisch directeur van NAC, Peter Maas, laat op de site van NAC weten blij te zijn met de komst van Van Gastel. “In de gesprekken met hem is komen vast te staan, dat hij voor ons de juiste man op de juiste plaats is.” Nadat van Gastel eerder acht jaar in dienst was als assistent-trainer bij Feyenoord. Besloot hij om in 2020 naar het Chinese Guangzhou R&F te vertrekken. Na één jaar daar als assistent-trainer te hebben gewerkt, werd hij in 2021 doorgeschoven als hoofdtrainer. De ex-profvoetballer begint bij NAC aan zijn tweede klus als hoofdtrainer. 

Geselecteerd door de redactie

Deel dit bericht

Lees verder

Leven zonder alcohol: “De 0.0 lifestyle zou minstens net zo normaal moeten zijn”

Een drankje erbij is heel normaal toch? Maar wat als dat helemaal niet zo hoeft te zijn.

Fabrikant van statiegeldmachines TOMRA verspreidt desinformatie 

In 2029 moet negentig procent van alle statiegeldproducten worden...