Soulyman Allouch weer terug bij hoofdselectie VVV-Venlo: ‘Ze kunnen een speler met zijn kwaliteiten goed gebruiken’

VENLO – Vleugelspeler Soulyman Allouch is weer terug bij de hoofdselectie van VVV-Venlo. Dat meldt de club via haar officiële kanalen. Allouch werd uit de selectie gezet, omdat hij een aantal keer te laat kwam opdagen bij de trainingen. Voetbalanalist Maurice Graef van L1 vertelt ons waarom het voor de club goed is dat Allouch weer bij de wedstrijdselectie zit. 

“Ik denk dat het een goede zaak is voor VVV. Iemand met zijn kwaliteiten kunnen ze goed gebruiken, ondanks de overwinning op ADO gisteren”, vertelt de analist. Ook vindt Graef dat de voetballer op een juist moment weer instroomt in het eerste elftal. “Dankzij de overwinning op ADO zal Allouch nu niet denken dat hij terugkomt, omdat de club hem zo hard nodig heeft.” 

De rechtsbuiten van VVV-Venlo werd drie weken geleden verplaatst naar de onder 21. Dit vanwege een aantal incidenten waarin hij te laat kwam opdagen voor de trainingen. Graef zelf vond de straf voor de voetballer wel terecht. “Ik vind het een zware straf, maar hij heeft ook de spelersgroep en fans teleurgesteld. Hij wordt betaald om te voetballen en op te komen dagen. Dan is drie keer te laat komen gewoon van de gekke.” Verder vertelt de voetbalanalist dat hij vindt dat Rick Kruys (hoofdtrainer VVV-Venlo) een duidelijk signaal heeft afgegeven. Maar ook vindt hij dat Allouch zijn straf heeft uitgezeten en dat de voetballer vanaf nu weer een meerwaarde is voor de selectie van VVV-Venlo. 

Of Soulyman Allouch vrijdag 26 januari in actie komt tegen De Graafschap is nog niet bekend. 

Bron foto: ANP/Gerrit van Keulen

Geselecteerd door de redactie

Deel dit bericht

Lees verder

Leven zonder alcohol: “De 0.0 lifestyle zou minstens net zo normaal moeten zijn”

Een drankje erbij is heel normaal toch? Maar wat als dat helemaal niet zo hoeft te zijn.

Fabrikant van statiegeldmachines TOMRA verspreidt desinformatie 

In 2029 moet negentig procent van alle statiegeldproducten worden...