Helmond Sport behoudt prijzen seizoenkaarten

Publicatiedatum:

De Brabantse voetbalclub Helmond Sport, die actief is in de Keuken Kampioen Divisie, wilde voor aankomend seizoen de prijzen van de seizoenkaarten verhogen. De supporters en de club zijn in gesprek geweest over de prijs van de seizoenkaarten, meldt Helmond Sport.

Uit die gesprekken is het volgende naar buiten gekomen, namelijk dat de prijzen van de seizoenkaarten dit jaar nog niet omhoog gaan. Maar dan moeten de supporters er wel voor zorgen dat het stadion voller komt te zitten.

Helmond Sport zelf had een paar ideeën over hoe de supporters dat voor elkaar zouden kunnen krijgen. Helmond Sport wil de supporters een gezicht geven zodat ze zich kunnen herkennen in de online video’s. Ook zegt Helmond Sport dat de supporters met mensen kunnen praten die bijvoorbeeld wel eens een kaartje kopen maar geen seizoenkaart hebben om die mensen over te halen. Maar ook gewoon op feestjes elkaar aansporen om gezellig naar Helmond Sport te gaan.

Zo willen Helmond Sport en hun supporters er samen voor zorgen dat de tribunes vol komen te zitten en dat de prijzen van de seizoenkaarten niet omhoog hoeven.

Bron: Helmond Sport

+ berichten

Geselecteerd door de redactie

Deel dit bericht

Lees verder

00:19:45

EyWeekly 12 april 2024

Het aantal daklozen in Tilburg neemt toe 

In 2023 waren er meer daklozen dan het jaar...

Binnenkort geen vlieg- en vleesreclames meer in Tilburg

Het initiatiefvoorstel om een verbod op fossiele brandstoffen- en...

Ongehoord Interview: de problemen bij Boeing

Het blijft rommelen bij vliegtuigenmaker Boeing. Een toestel verloor...