Bradley Simpson keert terug naar Nederland voor eerste solo optreden

De charismatische leadzanger Bradley Simpson, van de populaire Britse band The Vamps keerde 30 mei terug naar Nederland. Hij betrad het podium van de intieme zaal Paradiso Tolhuistuin in Amsterdam, voor zijn allereerste solo-optreden in ons land. Omringd door een enthousiaste menigte trouwe fans ontstond een hartverwarmende sfeer. 

Na ruim tien jaar muziek uitgebracht te hebben met The Vamps, heeft Simpson recent de stap gezet om zijn solocarrière te lanceren. Dit deed hij met de lead single ‘Cry At The Moon’. Een nummer met een indie rock-sound. Later volgde zijn tweede single, ‘Picasso’.

Simpson’s optreden in Paradiso Tolhuistuin is een hoogtepunt in zijn net begonnen solocarrière, met een uitverkochte zaal van 550 mensen. Hij begon de avond met ‘Cry At The Moon’. Dit was goed ontvangen door het publiek waarna hij een aantal unreleased nummers van zijn upcoming debuutalbum zong. De zanger zorgde ervoor dat het publiek actief deelnam, terwijl Simpson een intieme sfeer creëerde met zijn muziek en persoonlijkheid.

Naast zijn eigen nummers, verraste Simpson het publiek met een cover van Whitney Houston’s ‘I Wanna Dance With Somebody’, waaraan hij zijn eigen indie rock-draai gaf. Hij sloot de avond af met ‘Picasso’, waarbij hij het publiek achterliet met een blijvende indruk van zijn solo talent.

Simpson zorgde voor een intieme sfeer op het podium, ondersteund door een knusse podiumopstelling en subtiel gebruik van licht. Hoewel het licht misschien aan de donkere kant was, paste het goed bij het thema van zijn debuutwerk en de gezellige boel.

Gedurende de avond liet Bradley Simpson goed zijn muzikale talenten en veelzijdigheid zien als artiest. Variërend van energieke rocknummers tot meer ingetogen liedjes en uitdagende vocals. Zijn interactie met het publiek, inclusief het doen van een flugel shotje met fans en zelfs een ‘zang challenge’, voegde een leuk element toe aan de avond.

Simpson vertelt ‘Ik ben in oktober terug in Amsterdam, tijdens Halloween’ maar nu is het tijd om even te rusten en zijn nieuwe nummers uit te brengen. 

Wil je meer artikelen van de Nieuwsmakers lezen? Klik hier om al de artikelen terug te lezen en volg ons ook op Instagram!

Afbeelding / Alicha van Gestel

Geselecteerd door de redactie

Deel dit bericht

Lees verder

Rammstein veroverd Nijmegen met explosief concert in het Goffertpark

Rammstein veroverd Nijmegen met explosief concert in het Goffertpark.

EK-voetbal is een droom voor gokkende jongeren

Het EK-voetbal is weer gaande en daarmee worden wetjes...
00:24:55