NORE presenteert nieuwe muziek in Cul de Sac

0
159

NORE speelde op woensdagavond in een bomvolle Cul de Sac in Tilburg nieuwe muziek. Ze sloten hun eerste show van het jaar af met hun nieuwe single Because of Time, die vanaf vrijdag  ook online te beluisteren is.  Het nummer gaat over de twijfels in een relatie terwijl het leven doorgaat.

De kuil van de Cul de Sac was tot de nok gevuld om de band, vers van  de rockacademie, te zien. Het publiek ging al vanaf de eerste noot los en de band straalde zo veel plezier af dat het de zaal nog  verder beïnvloedde. Tessa Meesters, de zangeres van de band, danste met hoge energie over het podium. Dit terwijl ze zonder schijnbare moeite, hun hele discografie zong. Het publiek zong haar vrolijk toe met de oudere bekende nummers. “Het is hier echt fucking heet!”, een bezwete maar vrolijke Meesters.

Nog meer nieuwe muziek

Naast hun nieuwe single speelden ze ook nieuwe muziek dat nog geen titel voor heeft.  Ondanks dat het publiek nog niet bekend is met het nummer, danst het wel enthousiast mee.  “Het heet take me out to dinner of dinner of murdersong”, volgens Meesters. Sven Lijssen, de toetsenist, oppert dat het ook nog take me genoemd kan worden.

De komende drie maanden gaat de band elke maand een nieuwe single uitbrengen. Hoe deze gaan heten is nog niet bekend. De vijfkoppige band maakt indie-rock over de ongemakkelijkheid van het leven en jezelf niet té serieus nemen. Ze zijn later dit jaar te zien op het Totaalfestival in Bladel.