Grote winnaars van de RadioRing

De RadioRingen voor afgelopen jaar zijn uitgereikt. De prijs voor beste presentator is naar Tim Klijn, beste radioprogramma naar de 538 Ochtendshow en beste podcast naar Door de ogen van de Koning. De 18e editie vond plaats in Hilversum op donderdagavond. 

Andere genomineerden voor de Gouden RadioRing waren De Q-middagshow, The Friday Move, Jan-Willem Start Op! en Kinkstart. Bram Krikke, Domien Verschuuren, Tim op het Broek en Wilfred Genee maakte ook kans op de prijs voor beste presenator. Andere genomineerden voor de beste podcast waren Geuze & Gorgels, Moordcast, Moordzaken en Pantelic Podcast.  

Edwin Evers, maker van Door de ogen van de Koning was zelf niet aanwezig om de ring te ontvangen. Tim Klijn en zijn medecollega’s van de ochtendshow waren wel aanwezig om de ringen enthousiast aan te nemen. 

Dit jaar was de RadioRing genderneutraal, maar maakte geen enkele vrouw kans. Hierom had een groep vrouwelijke radiomakers een nieuwe uitreiking opgezet, de Radiovrouw van 2023. Deze prijs is naar Vonneke Bonneke gegaan.  

Geselecteerd door de redactie

Deel dit bericht

Lees verder

Rammstein veroverd Nijmegen met explosief concert in het Goffertpark

Rammstein veroverd Nijmegen met explosief concert in het Goffertpark.

EK-voetbal is een droom voor gokkende jongeren

Het EK-voetbal is weer gaande en daarmee worden wetjes...
00:24:55