Feyenoord-sterkhouders keren terug in Rotterdamse selectie

Publicatiedatum:

Feyenoord spelers Gernot Trauner en Mats Wieffer maken weer deel uit van de Rotterdamse selectie voor de Champions League-wedstrijd tegen Lazio. Beide mannen waren afgelopen zaterdag afwezig bij het Eredivisie-duel met RKC Waalwijk.

Buiten Yankuba Minteh, die kampt met een spierblessure, kan trainer Arne Slot beschikken over al zijn 24 spelers die zijn ingeschreven voor het miljoenenbal. 

Lazio-uit

Dinsdagavond treffen Feyenoord en Lazio elkaar weer in de Champions League. Om 21:00 wordt er afgetrapt in het Stadio Olimpico in de Italiaanse hoofdstad Rome. Tijdens de vorige speelronde troffen de twee clubs elkaar ook al. Met een 3-1 overwinning op de Romeinen sleepten de Rotterdammers naast de 3 punten toen ook de koppositie naar binnen. Het is aan hen om deze plek te behouden. 

Europese successen 

De vorige Europese speelronde volgden verslaggevers Mike Versluis en Jim de Roock de Nederlandse voetbalclubs in de Europese competities. PSV en Feyenoord zijn actief in de Champions League, Ajax speelt in de Europa League en AZ Alkmaar is dit seizoen actief in de Conference League. Lees hier hoe de clubs presteerden in de vorige speelronde.

+ berichten

Geselecteerd door de redactie

Deel dit bericht

Lees verder

Hockeyclub Oranje-Rood tevreden met inbreng wedstrijdbegeleider na incidenten met scheidsrechters

Het inbrengen van een wedstrijdbegeleider is een goed plan...

Muziekfestivals zijn voor bedrijven een groot marketing evenement

Bedrijven en merken gebruiken festivals om hun producten te...

Politie heeft steeds meer last van agressieve jongeren

De politie meldt dat zij dit jaar in het...

Jongeren ervaren studiekeuzestress na de middelbare school

Over een maand is het weer zover, de jaarlijkse...