Tilburg Trappers uitgeschakeld in halve finale

TILBURG – De Tilburg Trappers zijn in de halve finale van de play-offs uitgeschakeld. Blue Devils Weiden wonnen de thuiswedstrijd van de Tilburgse ijshockey club. De trappers moesten in Duitsland winnen om nog een thuisduel te kunnen spelen, maar de Tilburgers verloren met 8-1.

De Trappers wisten één thuisduel te winnen, maar de uitwedstrijden kostten hen de kop. Blue Devils wonnen bij de eerdere wedstrijden in Duitsland met 6-1 en 6-2 en wisten het deze keer dus zelf 8-1 te maken. Hiermee is het seizoen van de Trappers afgelopen.

In de eerste periode van de wedstrijd scoorde Weiden de 1-0, maar hier wist Tilburg nog 1-1 van te maken. Helaas bleef het voor de trappers bij dit ene doelpunt en kon Weiden meer kansen benutten. Aan het einde van de eerste periode stond de teller op 3-1 voor Weiden. In de tweede periode van de wedstrijd wist Weiden in kort tijdsbestek twee treffers te maken. De enige vraag die nog overbleef was hoe groot de overwinning van Weiden zou gaan zijn. Met drie treffers in de derde periode stuurde de Duitse club Tilburg met een nederlaag van 8-1 naar huis en uit de play-offs.

Trapperscoach Doug Mason verweet aan het Brabants Dagblad de uitschakeling aan de vele blessures in het team. “Dit seizoen verliep voor ons lastig. We hebben met veel blessures te maken gehad en toch zijn we in de competitie op de tweede plaats geëindigd. Dat is knap.”

Geselecteerd door de redactie

Deel dit bericht

Lees verder

Leven zonder alcohol: “De 0.0 lifestyle zou minstens net zo normaal moeten zijn”

Een drankje erbij is heel normaal toch? Maar wat als dat helemaal niet zo hoeft te zijn.

Fabrikant van statiegeldmachines TOMRA verspreidt desinformatie 

In 2029 moet negentig procent van alle statiegeldproducten worden...