Top 2000 eenmalig uitgebreid met 500 nummers voor 25-jarig jubileum

Publicatiedatum:

NPO Radio viert dit jaar het 25-jarig jubileum van de Top 2000. De lijst is daarvoor eenmalig uitgebreid met 500 extra liedjes. Dat maakte Bart Arens van NPO-radio 2 vandaag bekend.

Peter de Vries, zendermanager van NPO Radio 2, noemt het “een cadeau aan de luisteraars, we geven de eindejaarssfeer in december nog meer kleur met deze extra uitzendweek.”

“Voor de nummers 2500 tot en met 2001 hoeft overigens niet apart gestemd te worden; wie stemt voor de Top 2000, stemt ook meteen mee voor deze nummers”, laat de Vries weten. Stemmen is mogelijk vanaf vrijdagochtend 1 december tot vrijdagmiddag 8 december.

De Vries zegt: “De Top 2000 moet natuurlijk wel de Top 2000 blijven: de lijst der lijsten is ook dit jaar gewoon van kerst tot en met oudejaarsavond te horen.” De nummers 2500 tot 2001 worden overdag gedraaid van maandag 11 tot en met vrijdag 15 december.

Ieder jaar, kort voor de jaarwisseling, is de nummer één van de top 2000 te horen. Vorig jaar stond voor de 19e keer Bohemian Rhapsody van Queen bovenaan.


+ berichten

Geselecteerd door de redactie

Deel dit bericht

Lees verder

Hockeyclub Oranje-Rood tevreden met inbreng wedstrijdbegeleider na incidenten met scheidsrechters

Het inbrengen van een wedstrijdbegeleider is een goed plan...

Muziekfestivals zijn voor bedrijven een groot marketing evenement

Bedrijven en merken gebruiken festivals om hun producten te...

Politie heeft steeds meer last van agressieve jongeren

De politie meldt dat zij dit jaar in het...

Jongeren ervaren studiekeuzestress na de middelbare school

Over een maand is het weer zover, de jaarlijkse...