Bestuurder van auto dodelijk ongeluk A58 had gedronken

Publicatiedatum:

De bestuurder van de auto waarvan een inzittende vrijdag om het leven kwam was onder invloed van alcohol. Dit gebeurde op de A58 bij Rucphen. De politie meldt dat de 64-jarige man is aangehouden en nog vastzit.

Vrijdagavond raakte de auto door nog onbekende oorzaak in een slip en botste tegen de vangrail in de middenberm. Door de klap werd een inzittende vermoedelijk uit de auto geslingerd. Vervolgens belandde hij op de andere weghelft waarna hij vermoedelijk aangereden werd door andere weggebruikers. Hulpdiensten konden niets meer voor het slachtoffer doen. De politie doet nog geen uitspraken over de identiteit van het slachtoffer.

De bestuurder en de andere inzittende raakten niet gewond. De auto van de verdachte is in beslag genomen voor onderzoek. Getuigen die zich nog niet gemeld hebben bij de politie kunnen dat alsnog doen.

De snelweg A58 is de hele nacht afgesloten geweest voor sporenonderzoek. Sinds vanmorgen is de weg weer vrijgegeven. Voor weggebruikers die daar behoefte aan hebben, is slachtofferhulp beschikbaar.

Foto: ANP // Olim Bajmat

+ berichten

Geselecteerd door de redactie

Deel dit bericht

Lees verder

Hockeyclub Oranje-Rood tevreden met inbreng wedstrijdbegeleider na incidenten met scheidsrechters

Het inbrengen van een wedstrijdbegeleider is een goed plan...

Muziekfestivals zijn voor bedrijven een groot marketing evenement

Bedrijven en merken gebruiken festivals om hun producten te...

Politie heeft steeds meer last van agressieve jongeren

De politie meldt dat zij dit jaar in het...

Jongeren ervaren studiekeuzestress na de middelbare school

Over een maand is het weer zover, de jaarlijkse...