Roltrap station Tilburg al wekenlang kapot

Publicatiedatum:

TILBURG – Door de lange levertijd van onderdelen die nodig zijn voor de reparatie van de roltrap op station Tilburg is deze al sinds eind mei kapot. Dit zegt een woordvoerder van ProRail.

Wanneer je als reiziger op spoor 1 moet zijn, kun je momenteel alleen gebruik maken van de trap of de lift. Dit komt doordat de roltrap op station Tilburg al ruim één maand kapot is. Volgens ProRail gaat dat ook nog even duren: “De roltrap is onverwacht stuk gegaan, daarom moeten we het herstel plannen en onderdelen bestellen. Dat duurt op dit moment langer dan dat we zouden willen.”

Vandalisme
Ook vernieling speelt volgens ProRail een rol in het feit dat liften en roltrappen steeds vaker langer buiten gebruik zijn. In Tilburg is dit overigens niet de reden van de hinder. Het bedrijf geeft aan steeds vaker proeven te doen met liften die beter bestand zijn tegen vandalisme.

Reparatie
Heel lang hebben reizigers geen last meer van de kapotte roltrap volgens de woordvoerder: “We verwachten dat de roltrap het in de week van 10 juli weer gaat doen.”

+ berichten

Geselecteerd door de redactie

Deel dit bericht

Lees verder

Hockeyclub Oranje-Rood tevreden met inbreng wedstrijdbegeleider na incidenten met scheidsrechters

Het inbrengen van een wedstrijdbegeleider is een goed plan...

Muziekfestivals zijn voor bedrijven een groot marketing evenement

Bedrijven en merken gebruiken festivals om hun producten te...

Politie heeft steeds meer last van agressieve jongeren

De politie meldt dat zij dit jaar in het...

Jongeren ervaren studiekeuzestress na de middelbare school

Over een maand is het weer zover, de jaarlijkse...