Dé nieuwe rage: de frikan-pouce

De trend van het moment: de crompouce. Een croissant gevuld met room en belegd met roze glazuur. Steeds meer mensen maken een eigen variant op de populaire lekkernij. Zo ook in het Brabantse Veghel. Snackbar Hei’s Frituurke speelt ook in op deze trend. Zij verkopen sinds kort de zogeheten ‘frikan-pouce’. Renske, Mathilde en Alise gingen langs om dit met eigen ogen te bewonderen.

Lees verder

Geselecteerd door de redactie

In Praag zegeviert het vrije woord, ondanks bedreigingen

Journalisten die in eigen land niet veilig zijn vinden hun heil in Tsjechië. Toch ligt ook hier het gevaar op de loer.

Een terugblik op de Nieuwsmakers in EyDaily Wrapped – luister de podcast hier

Het schooljaar is bijna afgelopen en de Nieuwsmakers gaan bijna op vakantie. In de podcast EyDaily Wrapped kijkt Tristan Scholten met Nieuwsmakers O'neill van...

Ondanks meer acceptatie, is uitgaan voor queer mensen in Tilburg lastiger: ‘Veel homokroegen van vroeger bestaan niet meer’

De algemene acceptatie van queer mensen in heel Nederland is toegenomen. Dat blijkt uit een onderzoek van kennisinstituut Movisie. Toch is het voor jonge...

Deel dit bericht