Sep (13) is de winnaar van het Nationale Junior Songfestival

Sep Jansen uit Tilburg heeft samen met Jasmijn Torrico het Junior Songfestival gewonnen. Hun nummer, Holding On To You, is een vrolijk dancenummer met een swingende beat. “Ik luister zelf eigenlijk niet altijd naar dat soort muziek, vaker naar ballads, maar ben heel erg blij met dit nummer.” vertelt Sep. Hij gaat samen met Jasmijn door naar het Junior Eurovisie Songfestival in Nice.

Nu is Sep nog niet zenuwachtig voor de eindstrijd in Nice, maar hij verwacht het wel te zijn. Voor de Nederlandse finale was hij namelijk best zenuwachtig, maar bij de eerste noot was de spanning er af. “Toen eenmaal de muziek aanging, verdween dat eigenlijk wel. Dat was wel heel fijn”, zegt hij. Ter voorbereiding op de finale repeteert hij vaak in Amsterdam en Hilversum. 

Het is nog niet helemaal duidelijk wat Sep gaat doen als hij met Jasmijn het internationale songfestival wint. Momenteel is hij namelijk heel erg gefocust op de finale. Sep heeft in ieder geval veel ambitie in de muziekwereld. Zo sluit hij het maken van een nieuw nummer nog niet uit. “Als Jasmijn en ik in de toekomst misschien nog een liedje uitbrengen, wellicht wordt het dan een ballad. We wachten nog even af wat er op ons af komt.” De finale wordt gehouden op 26 november en live uitgezonden op NPO3/Zapp om 16:00 uur. Sep en Jasmijn nemen het dan op tegen vijftien andere kandidaten. 

Geselecteerd door de redactie

Deel dit bericht

Lees verder

Leven zonder alcohol: “De 0.0 lifestyle zou minstens net zo normaal moeten zijn”

Een drankje erbij is heel normaal toch? Maar wat als dat helemaal niet zo hoeft te zijn.

Fabrikant van statiegeldmachines TOMRA verspreidt desinformatie 

In 2029 moet negentig procent van alle statiegeldproducten worden...

Eindhoven lanceert ‘Stop Intimidatie’-app om straatintimidatie aan te pakken

Straatintimidatie is een probleem dat wereldwijd voorkomt en vooral...