Sep (13) is de winnaar van het Nationale Junior Songfestival

Publicatiedatum:

Sep Jansen uit Tilburg heeft samen met Jasmijn Torrico het Junior Songfestival gewonnen. Hun nummer, Holding On To You, is een vrolijk dancenummer met een swingende beat. “Ik luister zelf eigenlijk niet altijd naar dat soort muziek, vaker naar ballads, maar ben heel erg blij met dit nummer.” vertelt Sep. Hij gaat samen met Jasmijn door naar het Junior Eurovisie Songfestival in Nice.

Nu is Sep nog niet zenuwachtig voor de eindstrijd in Nice, maar hij verwacht het wel te zijn. Voor de Nederlandse finale was hij namelijk best zenuwachtig, maar bij de eerste noot was de spanning er af. “Toen eenmaal de muziek aanging, verdween dat eigenlijk wel. Dat was wel heel fijn”, zegt hij. Ter voorbereiding op de finale repeteert hij vaak in Amsterdam en Hilversum. 

Het is nog niet helemaal duidelijk wat Sep gaat doen als hij met Jasmijn het internationale songfestival wint. Momenteel is hij namelijk heel erg gefocust op de finale. Sep heeft in ieder geval veel ambitie in de muziekwereld. Zo sluit hij het maken van een nieuw nummer nog niet uit. “Als Jasmijn en ik in de toekomst misschien nog een liedje uitbrengen, wellicht wordt het dan een ballad. We wachten nog even af wat er op ons af komt.” De finale wordt gehouden op 26 november en live uitgezonden op NPO3/Zapp om 16:00 uur. Sep en Jasmijn nemen het dan op tegen vijftien andere kandidaten. 

+ berichten

Geselecteerd door de redactie

Deel dit bericht

Lees verder

Hockeyclub Oranje-Rood tevreden met inbreng wedstrijdbegeleider na incidenten met scheidsrechters

Het inbrengen van een wedstrijdbegeleider is een goed plan...

Muziekfestivals zijn voor bedrijven een groot marketing evenement

Bedrijven en merken gebruiken festivals om hun producten te...

Politie heeft steeds meer last van agressieve jongeren

De politie meldt dat zij dit jaar in het...

Jongeren ervaren studiekeuzestress na de middelbare school

Over een maand is het weer zover, de jaarlijkse...