“B&B Vol Liefde grootste kanshebber Televiezier-Ring” Aldus Rob Goossens

Publicatiedatum:

Volgens mediaverslaggever Rob Goossens zal ‘B&B Vol Liefde’ vanavond als winnaar worden bekroond. Dit zou betekenen dat het realityprogramma de talkshow ‘De Oranjezomer’ en de serie ‘Oogappels’ zal verslaan. “B&B heeft half Nederland toch de hele zomer vermaakt.”

Vandaag vindt het Televizier-Ring Gala plaats in Theater Carré (Amsterdam). De Gouden Televizier-Ring is een publieksprijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan onder andere televisieprogramma’s. Het gala wordt uitgezonden door de AVROTROS, dat ook de organisator is van het evenement dat dit jaar voor de 58e keer plaatsvindt. De genomineerde programma’s voor deze editie zijn: B&B Vol Liefde, De Oranjezomer en Oogappels. Volgens Goossens heeft ieder programma zijn eigen voordelen. Zo stelt hij dat ‘Oranjezomer’ bijvoorbeeld een groot voordeel heeft door de connecties die het programma heeft met ‘Vandaag Inside’. Tijdens de uitreiking van de Televizier-Ring heeft ‘Vandaag Inside’ een uitzending. “Ik verwacht niet dat de mannen van ‘Vandaag Inside’ de hele aflevering eraan zullen wijden, maar als ze één oproep doen, om op De Oranjezomer te stemmen, zien toch ruim één miljoen mensen dat,” aldus Goossens. Ook vertelt Goossens: “Oogappels heeft een voordeel dat het, evenals de uitzending van het Televizier-Ring Gala, wordt uitgezonden bij de NPO.”

B&B Vol Liefde

Toch denkt Goossens dat B&B Vol Liefde, een programma over B&B-eigenare de ring gaat winnen. Hij verklaart: “Dat programma heeft half Nederland toch de hele zomer vermaakt, dan kan het zien van Debbie of andere castleden op televisie net de trigger zijn om te stemmen.” Verder gelooft Goossens dat de diverse cast mede voor een overwinning zou kunnen zorgen. “Het is zo’n diverse cast waardoor er voor iedereen altijd wel iemand tussen zit waar je een klik mee hebt.” Vorig jaar wist het programma ‘Even tot Hier’ de ring te bemachtigen.

AMSTERDAM – Even Tot Hier (BNNVARA) wint de Gouden Televizier-Ring 2022 voor beste televisieprogramma ANP LEVIN DEN BOER

Televiezier-Ring Presentator

Eerder werd bekend dat André van Duin, Hélène Hendriks en Raven van Dorst genomineerd zijn voor Televizier-Ring Presentator. “Wat grappig is dat André van Duin bijna ieder jaar genomineerd wordt maar niet van zulke gelegenheden houdt, dus ieder jaar zegt hij helaas niet te kunnen.” aldus Goossens. Om die reden verwacht de mediaverslaggever niet dat het publiek zal stemmen op Van Duin als hij niet aanwezig is. Goossens ziet de bekendheid van Van Dorst maar denkt toch dat Hélène Hendriks er vandoor zal gaan met de Televizier-Ring Presentator. De Televizier Ring voor programma en presentator zijn een van de vele prijzen. Naast deze twee categorieën is er ook nog een categorie jeugd, impact, acteur, online-videoserie en talent. Dit jaar wordt de avond in Carré gepresenteerd door Jan Smit en Peter Pannekoek. “Hoewel Jan Smit al eerder deze taak mocht vervullen, is dit voor Peter Pannekoek de eerste keer. Hiermee wordt een traditie verbroken, normaal bestaat het presentatieduo uit een man en een vrouw.”

Extra veiligheidsmaatregelen

Op de rode loper van het Televizier-Ring Gala zijn er vele bekende Nederlanders te zien. Hoewel er vorige maand nog een man met een mes en een vuurwapen het BNNVARA-gebouw binnen was gelopen, lieten woordvoerders van het gala weten geen extra veiligheidsmaatregelen te treffen, zo schrijft het ANP. De man in het BNNVAR-gebouw vertelde opzoek te zijn naar BOOS-presentator Tim Hofman. Hofman won zelf in 2020 de ring met het programma ‘Over Mijn Lijk.’ Ook viel hij in 2020 en 2022 in de prijs in de categorie beste presentator. “Als er geen extra aanwijzingen zijn dat zoiets vergelijkbaars kan gebeuren zou ik het ook niet doen. Je verpest toch een beetje de avond van bijvoorbeeld Tim Hofman als hij heel de avond omringd is door beveiligers”, aldus Goossens.

AMSTERDAM – Tim Hofman van BOOS wint de Gouden Televizier-Ring voor beste presentator en Televizier-ster Impact tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala 2022. ANP LEVIN DEN BOER
+ berichten

Geselecteerd door de redactie

Deel dit bericht

Lees verder

Hockeyclub Oranje-Rood tevreden met inbreng wedstrijdbegeleider na incidenten met scheidsrechters

Het inbrengen van een wedstrijdbegeleider is een goed plan...

Muziekfestivals zijn voor bedrijven een groot marketing evenement

Bedrijven en merken gebruiken festivals om hun producten te...

Politie heeft steeds meer last van agressieve jongeren

De politie meldt dat zij dit jaar in het...

Jongeren ervaren studiekeuzestress na de middelbare school

Over een maand is het weer zover, de jaarlijkse...