Matthijs de Ligt vertrekt mogelijk deze zomer bij Bayern München

Mogelijk vertrekt Matthijs de Ligt bij Bayern München deze zomer, dat meldt het Duitse Sky Sport. Hij zou ontevreden zijn met zijn positie in het team. Manchester United meldt interesse te hebben in de Nederlandse verdediger mocht hij vertrekken.

De Ligt heeft vaak geen basisplaats bij Bayern München. Zijn contract loopt nog tot 2027, maar hij wil mogelijk eerder vertrekken. Op zijn positie, als centrale verdediger, is de concurrentie voor hem te groot met Kim Min-jae en Dayot Upamecano. Hij heeft dit seizoen pas twee keer de volle negentig minuten kunnen en mogen spelen in de Bundesliga. Hij is de laatste tijd namelijk ook veel geblesseerd geweest. Zo liep hij op het trainingskamp in Faro een knieblessure op. De ernst hiervan schijnt gelukkig mee te vallen. Daarvoor is hij ook al meerdere keren geblesseerd geweest aan zijn knie.

De Nederlandse international is door Bayern München gekocht van Juventus voor 67 miljoen euro. De oud-Ajax speler trekt nu wel de belangstelling van een andere club. Manchester United lijkt interesse te hebben om De Ligt deze zomer over te nemen, dat meldt het Duitse Sky Sport.

Bron: EPA/Anna Szilagyi

Geselecteerd door de redactie

Deel dit bericht

Lees verder

Rammstein veroverd Nijmegen met explosief concert in het Goffertpark

Rammstein veroverd Nijmegen met explosief concert in het Goffertpark.

EK-voetbal is een droom voor gokkende jongeren

Het EK-voetbal is weer gaande en daarmee worden wetjes...
00:24:55