Grootse onthulling en aandacht voor nieuwste Rolls Royce

De allereerste volledig elektrisch aangedreven Rolls-Royce Spectre is vrijdagavond onthuld bij automobielbedrijf Cito Motors BV in Eindhoven. Een speciaal moment in de autowereld. Het is een grootse gebeurtenis voor deze branche. 

In een speciaal ingerichte showroom werd de Rolls Royce Spectre geopenbaard aan de relaties van Cito Motors BV. De onthulling begint met een introductiefilmpje waarin de makers van de auto, Charles Rolls en Henry Royce, de wens voor een volledig elektrische auto al 123 jaar geleden uitspraken. Nu, is het zover. De auto wordt onthaald onder een groot doek en staat volledig in de spotlights onder de ogen van tientallen mensen. “Dit moment betekent veel voor de autowereld. Het geldt als benchmark voor BEV-voertuigen, wat staat voor Battery Electric Vehicle. Dat gaat naar een flink hoger niveau”, vertelt Bart Coppens, Brand manager Rolls-Royce en Mclaren Eindhoven. “Naast het feit dat het een unicum is met de eerste volledig elektrische Rolls Royce, maakt het design en de afwerking de auto erg bijzonder.”

De luxeuze auto is aan te schaffen vanaf een bedrag van €396.275. “Via de WLTP (Worldwide Harmonised Light Vehicle Test) zijn de uitlaatgasemisses van de auto gemeten. Hij kan 520 kilometer rijden voordat de batterij weer opgeladen moet worden”, aldus Bart Coppens. De productie voor 2024 is al volledig uitverkocht.

Geselecteerd door de redactie

Deel dit bericht

Lees verder

Rammstein veroverd Nijmegen met explosief concert in het Goffertpark

Rammstein veroverd Nijmegen met explosief concert in het Goffertpark.

EK-voetbal is een droom voor gokkende jongeren

Het EK-voetbal is weer gaande en daarmee worden wetjes...
00:24:55