Hoe de Tweakers Tool prijsfluctuaties en echte voordelen blootlegt

Publicatiedatum:

Tegenwoordig hoeft niemand meer uitgelegd te worden wat Black Friday is. De een na de andere trend waait over vanuit Amerika, de ene nog handiger dan de andere. Nu rijst de vraag of Black Friday wel echt zulke voordelen heeft…

Steeds vaker verschijnen er artikelen in diverse nieuwsmedia waarin wordt toegelicht dat de meeste Black Friday-deals helemaal geen goede deals zijn. Wat de meeste winkels doen, is vlak voor de periode de prijs van hun producten verhogen. En wanneer de dag is aangebroken, laten ze de prijs terugzakken naar het originele niveau of net iets daaronder. Het woord ‘periode’ werd in de vorige zinnen al gebruikt: Hoe Black Friday begon als de Black ‘Friday’ en dit al gauw uitliep tot een hele week.

Wellicht heb je de advertentie voorbij zien komen op Instagram, maar tegen dit fenomeen heeft het platform Tweakers iets bedacht. Ze hebben een tool ontworpen die van elk product bijhoudt wat de laagste prijs op een bepaald moment is. Dit opzicht is niets nieuws; ze doen dit al jaren, maar nu hebben ze de tool specifiek gericht op de afgelopen zes maanden. Zo zie je in één oogopslag of het product voordeliger is geworden en dit wordt verder aangeduid in percentages.

Daarnaast zit er ook nog een beoordelingssysteem achter. Mocht het systeem geen rare prijsfluctuaties aanduiden, of hebben verkopers andere rare capriolen uitgehaald met de prijs van hun product, dan kunnen gebruikers zelf vanaf de website deze aanbieding goed of slecht markeren. Of je de Black Friday-deals kunt afschilderen als onzin, dat zeker niet. Er zitten hele goede deals tussen, en daar is de website van Tweakers een uitstekende tool voor om de beste er tussenuit te halen!

+ berichten

Geselecteerd door de redactie

Deel dit bericht

Lees verder

Hockeyclub Oranje-Rood tevreden met inbreng wedstrijdbegeleider na incidenten met scheidsrechters

Het inbrengen van een wedstrijdbegeleider is een goed plan...

Muziekfestivals zijn voor bedrijven een groot marketing evenement

Bedrijven en merken gebruiken festivals om hun producten te...

Politie heeft steeds meer last van agressieve jongeren

De politie meldt dat zij dit jaar in het...

Jongeren ervaren studiekeuzestress na de middelbare school

Over een maand is het weer zover, de jaarlijkse...