Taylor Swift wint grootste VMA prijzen

Bij de MTV Video Music Awards haalt Taylor Swift negen prijzen binnen, de meeste van iedereen. Op de nacht van 12 tot 13 september neemt Swift de grootste prijzen van de VMA’s mee naar huis: ‘Song of the Year’ (Anti-Hero), ‘Video of the Year’ (Anti-Hero), ‘Album of the Year’ (Midnights) en ‘Artist of the Year’.

Swift is de eerste artiest die vier keer ‘Video of the Year’ heeft gewonnen. Dit jaar ontvangt ze de prijs voor de muziekvideo van ‘Anti-Hero’. Andere jaren heeft ze gewonnen met ‘All Too Well (10 minute version)’, ‘You Need To Calm Down’ en ‘Bad Blood’.

Ze is de eerste vrouw die drie keer ‘Best Direction’ heeft gewonnen, de prijs voor beste regie. Dit jaar is dat voor de muziekvideo van ‘Anti-Hero’. In 2019 was dat met ‘The Man’ en in 2022 voor ‘All Too Well (10 minute version)’.

Andere prijzen die Taylor Swift heeft gewonnen zijn: ‘Best Pop’ voor popnummer ‘Anti-Hero’, ‘Show of the Summer’ voor de Era’s Tour, ‘Best Cinemotagraphy’ en ‘Best Visual Effects’ voor de muziekvideo van ‘Anti-Hero’.

Andere winnaars

De prijs voor ‘Best New Artist’ gaat naar Ice Spice. Jungkook en Latto winnen de ‘Song of the Summer’ met hun nummer ‘Seven’. ‘Group of the Year’ is gewonnen door Blackpink. Het is de eerste vrouwelijke groep die deze prijs wint. Lana Del Rey en Jon Batiste winnen ‘Best Alternative’, wat Lana del Rey haar eerste VMA prijs is. 

Geselecteerd door de redactie

Deel dit bericht

Lees verder

Leven zonder alcohol: “De 0.0 lifestyle zou minstens net zo normaal moeten zijn”

Een drankje erbij is heel normaal toch? Maar wat als dat helemaal niet zo hoeft te zijn.

Fabrikant van statiegeldmachines TOMRA verspreidt desinformatie 

In 2029 moet negentig procent van alle statiegeldproducten worden...