Auto rijdt in op terras Australië

Op zondagavond is een man met zijn auto een terras opgereden in de Australische plaats Daylesford. Er hebben vijf mensen het leven verloren. Een aantal personen is gewond geraakt, maar hun exacte aantal is onbekend. 

Het is nog steeds onduidelijk hoe het incident heeft plaatsgevonden. De politie heeft een onderzoek opgestart. De bestuurder van de auto had geen sporen van alcohol in zijn bloed. Hij heeft al eerder een veroordeling opgelopen voor het overtreden van de snelheidslimiet. 

De politie heeft gemeld dat een jongen, twee mannen in de dertig en een vrouw in de veertig ter plekke zijn omgekomen. Op zondagavond overleed een tienermeisje aan haar verwondingen na aankomst in een ziekenhuis in Melbourne. Het incident vond plaats bij het Royal Daylesford Hotel. Daylesford bevindt zich in het noordwesten van Melbourne. Volgens een politiechef zat het terras vol mensen toen de auto op het publiek in reed.

Twee jongens van elf maanden en zes jaar oud behoren tot de gewonden. Ze zijn in een stabiele toestand naar het ziekenhuis gebracht. In het ziekenhuis in Melbourne liggen nog drie gewonde volwassenen, waaronder een 35-jarige vrouw die momenteel op de intensive care verblijft. 

Er is geen informatie verstrekt door de politie over of de slachtoffers elkaar kenden. Echter, hebben ze wel bekendgemaakt dat de overledenen geen inwoners waren van Daylesford. Er moet nog een formele identificatie plaatsvinden voor alle slachtoffers. 

Geselecteerd door de redactie

Deel dit bericht

Lees verder

Rammstein veroverd Nijmegen met explosief concert in het Goffertpark

Rammstein veroverd Nijmegen met explosief concert in het Goffertpark.

EK-voetbal is een droom voor gokkende jongeren

Het EK-voetbal is weer gaande en daarmee worden wetjes...
00:24:55