Nagelbijtend wacht Timmermans verkiezingsuitslag af: “Het is de eerste keer deze campagne dat ik slecht geslapen heb.”

MAASTRICHT – Lijstrekker van GroenLinks/PvdA Frans Timmermans laat in gesprek met L1 weten dat hij vol spanning de verkiezingsuitslag afwacht. “Ik denk dat we een kans hebben om de grootste te worden,” aldus de Limburgse lijstrekker.

Op woensdag 22 november om 8.30 uur bracht Frans Timmermans zijn stem uit in zijn geboortestad Maastricht. Dat trok diverse media naar het zuiden. Allemaal wilden ze antwoord op de vraag: “Wordt GroenLinks/PvdA de grootste?” Timmermans geeft aan dat hij zenuwachtig is voor de uitslagen van vanavond. “Het is de eerste keer deze campagne dat ik slecht geslapen heb. Ik vind het spannend. We zouden zomaar de grootste kunnen worden.”

Timmermans vertelt aan het AFP dat deze verkiezingen cruciaal zijn voor de toekomst van ons land. Volgens de peilingen lijkt het erop dat de koppositie gaat tussen de VVD, PVV en GroenLinks/PvdA. “Er is iemand die verschrikkelijke ideeën over dit land heeft. We moeten bruggen bouwen en logische oplossingen zoeken en ik hoop dat de uitkomst van deze verkiezingen dat zal weerspiegelen,” zegt de politicus.

Vanavond om 21.00 uur, tijdens de exitpolls, komt er meer duidelijkheid over welke partijen het grootst zullen worden.

Geselecteerd door de redactie

Deel dit bericht

Lees verder

Rammstein veroverd Nijmegen met explosief concert in het Goffertpark

Rammstein veroverd Nijmegen met explosief concert in het Goffertpark.

EK-voetbal is een droom voor gokkende jongeren

Het EK-voetbal is weer gaande en daarmee worden wetjes...
00:24:55